ترفندهای نوار وظیفه ی ویندوز - بخش اول

نوار taskbar ویندوز می دانید کجاست؟ taskbar همان نوار پیشفرضی در ویندوز است که دکمه ی ویندوز، ساعت، آیکون های System Tray و لیست پنجره های باز در آن نمایش داده می شود. اکنون می خواهیم در خبرتک 7 ترفند ساده اما پرکاربرد را به شما معرفی کنیم تا با استفاده از آن ها بتوانید نوار وظیفه ی ویندوز خود را آن طوری در اختیار بگیرید که دلخواه شماست.
ما تمام این ترفندها را در ویندوزهای 7 تا 10 تست کرده ایم و تمام این روش ها باید در تمام این نسخه ها به صورت مشابه جوابگو باشند.
1- یک برنامه را به نوار وظیفه پین کنید
به صورت پیش فرض تنها برنامه ی در حال اجرا در نوار وظیفه نمایش داده می شوند. وقتی شما برنامه ای را می بندید، آیکون آن نیز از نوار وظیفه حذف می شود. اگر می خواهید برنامه ای را برای همیشه در نوار وظیفه ی ویندوز خود نگه دارید، بر روی آیکون آن کلیک راست کنید و گزینه ی Pin this program to taskbar را در ویندوز 7 و Pin to taskbar را در ویندوزهای دیگر انتخاب کنید تا آیکون آن برنامه به نوار وظیفه ی ویندوز شما پین شود.
2- از کیبورد استفاده کنید
دکمه های ترکیبی Win+1 را فشار دهید. اولین برنامه ی موجود در نوار وظیفه از سمت چپ اجرا خواهد شد. اگر این برنامه هم اکنون باز باشد پنجره ی آن در حالت فوکوس قرار خواهد گرفت و به بالای سایر پنجره ها منتقل خواهد شد. شما می توانید آیکون های پر استفاده تر را در سمت چپ نوار وظیفه قرار دهید تا کنترل بیشتری از طریق کیبورد بر آن ها داشته باشید. این کار را می توانید به راحتی با عمل Dran & Drop ایکون های نوار وظیفه انجام دهید.
3- فایل هایی که اخیرا آن ها را باز کرده اید را بازیابی کنید
اگر بر روی آیکون برنامه ای در نوار وظیفه کلیک راست کنید، می توانید jump list آن برنامه را ببینید. یعنی می توانید فایل های را که اخیرا با آن برنامه اجرا کرده اید را ببینید. کافیست تا یکی از آن ها را انتخاب کنید تا آن فایل مجددا برای شما باز شود.
با خبرتک بمانید. در مطلب بعدی ترفندهای بیشتری از نوار وظیفه ی ویندوز را به شما معرفی خواهیم کرد.
- آموزش تغییر Unicode فایل های اکسل برای حل کردن مشکل فونت فارسی در هنگام استفاده در برنامه های دیگر
- آموزش نحوه ی شارژ دیوایس های الکترونیکی از طریق USB با استفاده از کامپیوتری در حالت خواب!
- چه گونه رجیستری ویندوز 10 را با امنیت کامل پاکسازی کنیم - بخش اول
- آموزش نحوه ی حذف محصولات ESET از روی کامپیوتر - بخش اول
افزودن دیدگاه جدید